Pääsetkö pakoon Piilopirtistä? Backstagelta?

Tervetuloa City Escape Gamesille!

Varaa peli Ota yhteyttä

VARAA PELISI NYT!

Pystytkö selvittämään Nätti-Jussin Piilopirtin tai Backstagen arvoituksen?

VARAA PELI

CITY ROOM ESCAPE GAMES OULU

City Escape Games on Oulun tuorein pakohuoneyritys. Ensimmäiset pakohuoneemme ovat auenneet maaliskuussa 2018. Olemme laajentamassa toimintaamme ja uuteen toimipisteeseen Isokatu 8:aan avaamme kolme uutta pakopeliä. Ensimmäinen huone aukeaa pelattavaksi marraskuussa 2019. 

Haluamme luoda unohtumattomia elämyksiä huonepakopelien avulla. Pakohuoneet antavat riemastuttavia onnistumisen kokemuksia ja yhdistävät ihmisiä – niin perheitä, kaveriporukoita kuin yritysten työntekijöitä! Pakohuone eli room escape tarjoaa myös keinon paeta nykyhetkestä tunnin ajaksi. Olemme halunneet panostaa huonepakopeleissä ainutlaatuiseen tunnelmaan, miljööseen ja tarinaan, joka vie mennessään. Jokaisella pakohuonepelillä on oma peliohjaaja, joka varmistaa viihtyvyyden koko vierailunne ajan.

PAKOHUONEET

Piilopirtti-pakohuoneemme on sukellus Lapin legendaarisimman tarinankertojan Nätti-Jussin historiaan ja uskomattomiin seikkailuihin. Pääsette ratkaisemaan miehen arvoituksia salaiseen mökkiin, kauas kaikesta. Backstage-pakohuoneessamme pääsette kokemaan aitoa bäkkäritunnelmaa ja pelaamaan aikaa vastaan selvittääksenne Dööti Pois yhtyeen suurimman tähden mystistä katoamista juuri ennen vuoden suurinta keikkaa. Molemmat pakohuoneet ovat tarjoavat haastetta ja ovat pulmiltaan toisistaan hyvin erilasia. Pakohuoneita voi tulla pelaamaan, vaikka peli olisi ensimmäinen. Pieni varoituksen sana kuitenkin – koukuttumisen riski on suuri!

NÄTTI-JUSSIN PIILOPIRTTI

cityescapegames_oulu_piilopirtti

Nätti-Jussi on tunnettu Pohjoisen legendaarisimpana tarinankertojana, jonka jutuista lapinlisää ei ole puuttunut. Kertomukset olivat toinen toistaan uskomattomampia tapahtumia. Kampurajalkainen metsätyömies on tarinoiden perusteella kansainvälinen seikkailija, mutta kävikö Nätti oikeasti Suomi-neidon rajoja kauempana? Sukeltakaa sisään hänen ainutlaatuiseen tarinaansa ja selvittäkää mitä salainen mökki miehen menneisyydestä paljastaa. Pystyttekö te ratkaisemaan arvoituksen ennen kuin on liian myöhäistä?

Emme suosittele pakohuoneen pelaamista, jos olet pelannut Idmanin Piilopirtti-pakohuoneen Getaway room escape Tampereella.

BACKSTAGE

cityescapegames_oulu_backstage

Dööti Poissin vuoden isoin festarikeikka Qstockissa on käsillä, mutta bändillä on eräs ongelma. Viime lauantaina bändi heitti tuttuun tapaan huikean keikan kotiyleisölleen, mutta keikan jälkeen Arppi ei ilmestynyt perinteisiin jatkobileisiin. Poissaolo alkoi huolestuttaa yhtyeen muita jäseniä, kun miestä ei näkynyt vielä seuraavan viikon bänditreeneissäkään. Kaupungin kulmakuppilat on kierretty tuloksetta eikä puhelimeen saada yhteyttä. Manageri hiillostaa ja keinot alkavat olla vähissä. Pääsettekö te tiiminne kanssa kadonneen rokkistaran jäljille ja onnistutteko pelastamaan keikan ennen kuin aika loppuu?

Huom! Pakohuone sisältää hurttia rokkihuumoria, joten suositus ikärajamme on 15-vuotta.

Emme suosittele pakohuoneen pelaamista, jos olet pelannut Manserock-pakohuoneen Getaway room escape Tampereella.

VARAUS

 • Pelipaikalle on saavuttava 15 minuuttia ennen peliajan alkua. Viivästynyt aika voidaan tilanteen vaatiessa vähentää varsinaisesta peliajasta.
 • Yhden pelin varauksissa mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Varatun pelin voi perua joko puhelimitse tai sähköpostitse. Myöhemmin perutuista varauksista veloitamme 50€. Saapumatta jättämisestä veloitetaan täysi hinta.
 • Varaamme oikeuden evätä pääsyn liian päihtyneiltä henkilöiltä. Käyttämättömästä varauksesta perimme varausehtojen mukaisen 100€.
 • Maksu hoidetaan paikan päällä. Maksuvälineinä käy käteinen, Visa, Visa Electron ja Mastercard, Virike- ja Smartum-tuotteet, ePassi sekä Eazybreak. Yrityksille on myös laskutusvaihtoehto asiasta etukäteen sovittaessa. Lähetä laskutustiedot (yrityksen nimi, y-tunnus, laskutusosoite sekä mahdollinen viite) meille etukäteen sähköpostitse info@cityescapegames.fi Alle 150€ laskutuksissa veloitamme laskutuslisän 6€.
 • Mikäli pelaajat rikkovat tahallisesti tai liiallista voimaa käyttäen pelihuonetta, pelin välineitä tai huoneen rekvisiittaa, heillä on velvollisuus korvata siitä aiheutuvat suorat ja välilliset kustannukset.
 • City Escape Games ei ole vastuussa, jos pelaaja huolimattomalla tai holtittomalla käytöksellään satuttaa itsensä pelitiloissa.

Hinnasto

Opiskelijakortilla -5€ / opiskelija. Voimassa arkisin MA-TO.
Aikuisten seurassa 7-14-vuotiaat -5€ / hlö.

Alennuksia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Saatavana myös lahjakortteja haluamallesi summalle!

2 pelaajaa

80€
  40€/pelaaja

3 pelaajaa

90€
  30€/pelaaja

4 pelaajaa

100€
  25€/pelaaja

5 pelaajaa

115€
  23€/pelaaja

6 pelaajaa

120€
  20€/pelaaja

Mikä ihmeen pakohuone?

Mitä tarkoittaa room escape? Mikä olisi sopiva joukkuekoko? Pääsevätkö lapset pelaamaan? Alla vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Room escape on tunnin livepeliseikkailu, jossa ryhmä ratkoo yhdessä tehtäviä pelin läpäisemiseksi. Tiimillä on tunti aikaa edetä tarinassa ja päästä ulos pakohuoneesta. Huonepakopelin selättäminen vaatii yhteen hiileen puhaltamista, ongelmanratkaisutaitoja, päättelykykyä ja kommunikointia. Ulos pakohuoneesta tullaan yhdessä tai ei ollenkaan!

City Escape Games tarjoaa pelaajilleen onnistumisen ja oivaltamisen iloa. Pakohuonepelaaminen on irtiottoa arjesta ja hyvä vaihtoehto työ-, perhe- tai kaveriporukan virkistyspäivään ja yhteishengen nostatukseen. Meiltä löytyy kaksi eri teemaista ja erilaisilla pulmilla varustettua pakohuonetta mukaansatempaavilla tarinoilla. Huonepakopelit eivät ole fyysisiä, minkä takia ne eivät sulje ketään pelaajaa pois.

Pakohuoneidemme ainutlaatuiset tarinat ja miljöö vievät sinut pois nykyhetkestä ja haastavat tiimisi ratkaisemaan pakohuoneesta löytyviä pulmia. Ratkaistun pulman tuoma onnistumisen tunne on riemastuttavaa, koukuttavaa ja tunnin kestävästä kokemuksesta riittää taatusti puhuttavaa vielä pelin jälkeenkin! Tehtävien läpäiseminen vaatii päättelykykyä ja tiimitaitoja, mutta erikoistaitoja tai tietoa et tarvitse. Kaikkiin pulmiin löytyy looginen johtopäätös, eikä ratkaisun keksiminen ole arvailun varassa. Oma huonepakopeliohjaajanne huolehtii koko vierailun ajan ja vastaa mieltänne askarruttaviin kysymyksiin.

Kaveriporukoille – Mikä olisi hauskempaa kuin uudenlainen ajanviete parhaiden kavereiden kesken. Saatat löytää heistä uusia piirteitä paineen alla.

Pariskunnille – Mainio vaihtoehto perinteiselle leffaillalle.

Polttareihin – Loistava yllätys ja polttareiden ohjelmanumero, jossa kaikki saa pitää hauskaa. Voimme järjestää pakohuoneeseen lisäyllätyksen tai lahjan siitä etukäteen sovittaessa.

Synttäreille – Tule viettämään synttäreitä porukalla tai muista läheistäsi room escape -lahjakortilla!

Perheille – Myös lapset voivat osallistua peliin aikuisten seurassa, usein lasten rajaton mielikuvitus auttaa ongelmanratkaisussa ja pulmien yhdistelyssä. Pakohuonepelit tarjoavat unohtumattomia elämyksiä iästä riippumatta.

Huom! Backstage huoneellamme on 15-vuoden suositusikäraja, sillä huone sisältää hieman alatyylistä huumoria ja aikuiseen makuun vetoavaa rekvisiittaa. Toki nuoremmat pääsevät tarvittaessa huoneeseen mukaan aikuisen seurassa, vanhempien oman harkinnan mukaan. Piilopirtin historiallinen tunnelma ja tarina tarjoavat mahtavan kokemuksen koko perheelle.

Yrityksille – Erinomainen tapa nostattaa tiimihenkeä ja virkistäytyä yhdessä. Hauskassa huonepakopelikokemuksessa kehittyy keskinäinen kommunikointi ja pelaajat oppivat toisistaan uutta tavoitellessaan yhteistä päämäärää. Tarjoamme myös yrityspaketteja. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Kenelle tahansa – joka haluaa pitää hauskaa ja tuoda jännitystä elämään!

Ei sen vaarallisempia kuin arjen askareet tai elokuvissa käynti. Pakohuoneemme eivät sisällä mitään pelottavaa, sinun ei tarvitse käyttää fyysistä voimaa - ainoastaan aivojasi ja käsiäsi. Peliohjaajamme seuraa jatkuvasti huonetta kameran ja mikrofonin avulla. Pelihuoneesta poistuminen on mahdollista koska vaan pelin aikana. Vaikka sinulla olisi ahtaanpaikan kammo, sinun pitäisi pystyä pelaamaan huonepakopelejämme ongelmitta, sillä pelihuoneita voisi verrata tavallisiin huoneisiin kotonasi.

Molemmat pakohuoneistamme voidaan pelata sekä suomeksi että englanniksi. Mainitkaa varauksenne yhteydessä, mikäli haluatte pelata pelin englanniksi.

Alkoholijuominen vieminen itse pakohuoneisiin on kiellettyä ja liian päihtyneiltä pelaajilta evätään pääsy huoneisiin. Toki ystävien illanviettoon saa kuulua olut, jos toinenkin, joten kevyen nautiskelun tuomaa iloa emme katso pahalla. Room escapen pelaaminen selkeällä mielellä tarjoaa peliporukalle itselleen parhaimman kokemuksen.

Tiimin koko voi olla 2-6 henkeä. Suosituksemme ryhmäkooksi on 3-4 henkilöä, jolloin kaikki pääsevät kokemaan pakopelin parhaimmillaan. Isompi ryhmä voi pelata halutessaan molemmat pakohuoneet yhtä aikaa tai saman huoneen erikseen. Pelitilat sijaitsevat biljardisalin yhteydessä, josta löytyy myös anniskeluoikeuksilla varustettu kahvilabaari, joten aika ei käy pelivuoroa odotellessa pitkäksi. Yrityksille tarjoamme huonepakopelipaketteja, missä voitte yhdistää iltaan biljardin sekä pakohuonepelit. Kysy lisää!

Maksu tapahtuu ennen huonepakopelin alkua. Maksuvälineenä käyvät yleisimmät maksukortit, käteinen sekä Smartumin ja Edenredin maksutavat, ePassi sekä Eazybreak. Yrityksillä ja organisaatiolla mahdollisuus myös laskutukseen etukäteen sovittaessa. Laskutusta varten tarvitsemme yrityksen virallisen nimen, Y-tunnuksen, laskutusosoitteen sekä mahdollisen viitteen.

Saapukaa paikalle 15 minuuttia ennen peliajan alkua. Peliin ei tarvitse erityisesti valmistautua, riittää kun tulette avoimella mielellä ja hyvällä asenteella. Jos ajatus lukittuna olemisesta jännittää, pakohuoneiden turvalukkojen ansiosta sieltä on aina hätätilanteessa mahdollista poistua. Ennen room escape -peliä käydään peliohjeet läpi ja tarvittaessa voi käydä vessassa. Olettehan ajoissa paikalla – myöhästymiset vähentävät omaa peliaikaanne, jotta se ei vaikuta seuraavien peliryhmien varauksiin.

Huoneisiin mennään ilman kenkiä ja henkilökohtaiset tavarat saatte tiloihimme lukkojen taakse.

Huonepakopelissä tiimillänne on 60 minuuttia aikaa ratkaista erilaisia pulmia ja tehtäviä. Pakohuoneissa on kaikki mitä tulette tarvitsemaan, eikä huoneiden läpäiseminen edellytä erikoistaitoja tai tietoa. Oma peliohjaajanne seuraa teitä videovalvonnan kautta ja antaa tarvittaessa vihjeitä etenemiseen.

Huonepakopelin jälkeen on aikaa keskustella kuluneen tunnin tapahtumista ja voimme halutessanne ottaa teistä valokuvan muistoksi tai sosiaalisessa mediassa jaettavaksi. Kuulemme myös mielellämme palautetta teiltä kokemuksestanne, jotta voimme kehittää toimintaamme jatkuvasti!

YHTEYSTIEDOT

City Escape Games sijaitsee Oulun Välkkylässä, Kajaanintien kupeessa. Pelitilat löytyvät City Biljardin yhteydestä, käynti samasta pääovesta. Keskustasta päin tullessa käänny Ylioppilaantielle ja ensimmäisestä risteyksestä oikealle ennen Ouluhallin parkkialuetta. Saapuminen omalla autolla on vaivatonta, sillä edestä löytyy reilusti ilmaisia asiakaspaikkoja.

Varaukset voitte tehdä kätevästi varauskalenterimme kautta. Pelit ovat varatavissa 48 tuntia ennen saapumistanne. Varaustiedustelut saman päivän peleistä (24h) voitte hoitaa puhelimitse 044 7377 113 (klo 14-20)

Meiltä saat myös lahjakortteja haluamallesi summalle!

info@cityescapegames.fi

+358 44 7377 113 (klo 16-20)

Kajaanintie 36, 90100 Oulu (City Biljard)

OTA YHTEYTTÄ!

2-6 hengen pelit voit varata suoraan varauskalenterista. Jos ryhmäsi on tätä suurempi, voit täyttää alla olevan yhteystietolomakkeen – vastaamme yhteydenottoonne mahdollisimman pian.

Käyttämällä lomaketta, suostut siihen, että Oulun Biljardi Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Lisäksi Oulun Biljardi Oy voi lähettää sinulle tietoa tuotteistaan ja palveluistaan.

VARAA PELISI NYT!

Pystytkö selvittämään Nätti-Jussin Piilopirtin tai Backstagen arvoituksen?

VARAA PELI

#CITYESCAPEGAMES

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa ja jaa parhaat pelikuvasi hashtagilla #cityescapegames!

FACEBOOK

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Server configuration issue

INSTAGRAM